Conferinta de Design BIFE-SIM

Data: 14-15 septembrie 2018

Interval orar: 11.00-15.00

Loc desfăşurare: Sala Titulescu, Pavilion B3, Romexpo

Tema: Smart Industries for a Smart City

Ediţia a VII-a

Acces: gratuit, pe bază de invitaţie completată online

Public vizat: designeri, artişti, studenţi la arhitectură, arte plastice, specialiști în marketing, în relații publice, în social media, în publicitate, antreprenori, reprezentanți ai instituțiilor de stat

În cadrul ediţiilor precedente au fost dezbătute teme precum: Design is pure lust, Life in design şi Urban design, Productie si Design, Promovare și Vânzare în Design, participanţii venind din diverse arii conexe design-ului.

Conferinţa de Design  va avea loc in a treia și a patra zi a BIFE-SIM – Targ international de mobila, unde vor fi asteptati 10 speakeri atat la inceput de drum, cat si cu o vasta experienta in domeniu. BIFE-SIM se va desfasura in Pavilioanele B1 si B2, intre 12-16 septembrie 2018 unde sunt aşteptate să expună peste 350 de companii pe o suprafata de 30.000 mp, iar numărul vizitatorilor să ajungă la aproximativ 25.000 de persoane.

Smart Industries for a Smart City

Orașele inteligente nu mai aparțin viitorului, ci reprezinta prezentul.

Termenul de Smart City se referă la orașele care apelează intensiv la tehnologiile noi ”tip Smart” dedicate îmbunătățirii serviciilor publice, creșterii nivelulului de confort al cetățenilor din localitățileurbane și rurale, eficientizării consumurilor de resurse și reducerii cheltuielilor pe termen  mediu și lung.

Un oras “smart” este un oras care colecteaza informatii si foloseste tehnologia moderna pentru a fluidiza traficul, a imbunatati transportul public,  a reduce poluarea si consumul de energie, relatia cetatenilor cu autoritatea,  conditiile de locuire si sistemul de sanatate si educatie. Pe scurt, un oras care foloseste tehnologia pentru a imbunatati viata locuitorilor.

 

     CONTACT

 Corina RADULESCU    

 Mobil: 0758 837 724

E-mail: corina.radulescu@romexpo.ro

 

                                                

             Mihnea GHILDUS                                       Mihaela ION

                      Mobil: 0213113384                                      Mobil: 0725 41 87 27

                              E-mail: mihnea@dizainar.ro                         E-mail: contact@revista-atelierul.ro

   

Organizator

 

Co – organizatori

 

Speakeri

 

Partener Media International

 

Parteneri

 

Parteneri Media

Locatii Partenere